icon-2

Ostoskorissa 0 tuotetta

0,00 €

icon-1

Hiusten hyvinvointi

29.11.2019
Hiusten hyvinvointi
Hiusten hyvinvointi

Jo pienestä pitäen hiusten hyvinvointi on kiinnostanut minua. Haaveilin pitkistä,paksuista sekä hyvinvoivista hiuksista. Hiustenlähtö, takkuisuus ja kuivuus ovat olleet minulle tuttuja aiheita jo hyvinkin pitkään, mutta erityisesti silloin kun käsittelin hiuksiani paljon. Nykyään myös hiusten värjääminen on tullut tutuksi, jolloin hiusten hoitamiseen kannattaa kiinnittää enemmän huomiota.

Olen kirjoittanut tekstejä Nordic Health tuotesarjan tuotteisiin liittyen, ja kerran kävin keskustelemassa ravinteiden, vitamiinien ja mineraalien riittävän saannin vaikutuksesta hiusten hyvinvointiin. Voit lukea Hiusakatemian kanssa yhteistyössä tehdyn tekstin täältä.

Kaikki tekstissä mainitut tuotteet löydät Luonnonhelmasta. Nordic Health tuotteista esimerkiksi Rautasuusuihke ja päänahkaan suihkutettuna herkän ihon magnesiumsuihke ovat vähentäneet monilla hiustenlähtöä. Myös monet vitamiinit, kuten D- ja B-vitamiinit vaikuttavat ihon ja hiusten kuntoon. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan myös uutta Nordic Health vegaanista vitamiini-mineraalisuihketta.

Kuulun itse siihen ryhmään, joka haluaa käyttää sekä sisäisiä, että ulkoisia valmisteita hiusten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Evonia-hiusten tehoravinnekapseli on ensimmäinen hiusten hyvinvoinnille suunnattu sisäinen valmiste, jota kokeilin. Se tarjoaa ravintoaineet hiuksille ja hiuspohjalle sekä antaa kasvuvoimaa hiusjuurille. Kyseessä on Camelina-pellava-sarviapila-metioniini-sinkki-vitamiinikapseli. Koen,että tuotteesta oli hyötyä minulle. Käytän muitakin Evonia sarjan tuotteita, kuten esimerkiksi Antioksidanttishamppoota. Se helpotti minulla päänahan kuivuutta ja kutinaa. Hiusten ja ihon hyvinvointia tehostavia kapseleita löytyy useita erilaisia erilaisiin tarkoituksiin.

Hiusten pesuväli on monilla nykyään turhankin tiheä, ja huomasin myös itse kuuluvani tähän ryhmään. Olen nyt alkanut vähentämään hiusten pesua shamppoolla, mutta silloin kun sitä teen,on tärkeää, että valitsen kosteuttavat hoitotuotteet. Olen todella rakastunut Organic Shopin hiusnaamioihin, sillä ne ovat luonnollisia, edullisia ja jättävät hiukset ihanan tuntuisiksi. Jos takkuisuus tai kuivuus vaivaavat hiuksiasi, kannattaa pohtia hoitavien hiusnaamioiden käyttämistä.

Hiusten laadun parantaminen vie aikaa, mutta se on kaiken vaivan arvoista.

Myyjämme vastaavat mielellään kysymyksiin ja auttavat sinua valitsemaan oikeat valmisteet!

-Tiia-Maria

Kerro kaverille