icon-2

Ostoskorissa 0 tuotetta

0,00 €

icon-1

Unenpäästä kiinni

4.12.2019
Unenpäästä kiinni
Unenpäästä kiinni

Tervetuloa lukemaan uutta unipostausta! Unettomuus oon hyvin yleinen ongelma, johon monet haluavat löytää ratkaisun. Haluan jakaa muutamia luonnollisia lempparikeinojani ja tuotteita unen saannin helpottamiseksi.

Olen kirjoittanut aiemmin stressin vaikutuksista ja stressin lievittämiskeinoista, sillä ainakin itselläni stressi on ollut suurin unen häiritsijä. Voit lukea stressipostaukseni täältä.

Postauksessani listasin 14 parasta stressivinkkiäni. Suosittelin avuksi monille tuttuja juttuja kuten liikunnan lisäämistä ja itsensä ilmaisemista luovin keinoin. Itselläni maalaaminen ja musiikin tekeminen sekä kuuntelu ovat rentouttaneet. Kuitenkin mukana listassa oli myös erilaisten ravintoaineiden lisäämistä ja muitakin vinkkejä, jotka eivät heti ensimmäisenä aina tule mieleen.

Magnesium-tuotteet, kuten Nordic Health Jalkakylpy sekä Unimagnesiumvoide ovat auttaneet minua rentoutumaan ja vähentäneet unettomuutta. Iltaisin levitettävä magnesiumvoide on yhdistelmä magnesiumia, laventelia sekä kamomillaa. Tämän magnesiumvoiteen on kliinisesti todistettu rentouttavan väsyneitä lihaksia sekä rauhoittavan aisteja ja mieltä, joka mahdollistaa syvemmän ja säännöllisemmän unirytmin. Unirytmin kannalta myös B12-vitamiini on tärkeä, ja se imeytyy tehokkaasti suihkemuotoisena. Meiltä löytyy myös Nordic Health CBD-suihke, jota monet käyttävät iltaisin mielen tyynnyttämiseen.

Monet ovat varmasti kuulleet melatoniinitableteista, joita itsekin käytän silloin tällöin. Varsinkin jos iltaisella olen harrastanut urheilua kärsin aikaeroväsymyksestä, tykkään käyttää valmistetta. Tällähetkellä käytössäni on ollut Melatosell; “Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia”.

Varsinkin talvella olen innostunut juomaan lämpimiä juomia, joten miksi en valitsisi iltaisin sellaista teetä, joka sopii iltakäyttöön? Luonnonhelmassa on laaja valikoima useita kofeiinittomia teevaihtoehtoja, joista osa on nimenomaan suunniteltu rentouttamaan. Pukka Day to night collection on yksi lemppareistani. Sen iltatee on yrttiteekimara, jonka tehoaineina ovat kauranverso, laventeli ja limenkukka. Toinen hyvä valinta on Clipperin Nighty Night-unitee.

Toivottavasti innostut kokeilemaan uusia, luonnollisia keinoja paremman unen saavuttamiseksi!

Tiia-Maria

Kerro kaverille